• Каријера

Izveštaj sa terena

Tim lider

Stefan se pridružio kompaniji LEONI 2019. kao tehničar odžavanja proizvodne opreme, unapređen je u supervizora tehničara održavanja 2021.

Moja priča

Ja sam Stefan Dražinac, završio sam srednju elektrotehničku školu, smer elektrotehničar automatike. U kompaniji LEONI sam počeo da radim 12. novembra 2019. kao tehničar, a u januaru 2021, postao sam supervizor tehničara održavanja. U maju 2022.promovisan sam na poziciju Vođe tima održavanja.

Moj posao

Ujutro najpre pregledam sve izveštaje o zastojima i problemima do kojih je dolazilo prethodnog dana. Zatim sledi niz sastanaka sa timom tehničara na održavanju i sa kolegama iz proizvodnje, na kojima razgovaramo i upoznajemo se sa problemima koji su se javljali u prethodna 24 časa, a zatim i sastanak sa supervizorima i tehničarima kako bi se proverilo da li je sve kako treba. Bavim se poručivanjem delova i analizama za dnevne i nedeljne aktivnosti kao i analizom škarta i analizom iskorišćenosti opreme (OEE).

Za održavanje je veoma važna stalna komunikacija sa kolegama iz drugih departmana, jer pojedine probleme moramo zajedno da rešavamo.

Moj uspeh

U kompaniji LEONI ima posla koji odgovara mojoj struci. Volim sve u vezi ovog posla. Volim alate, popravke i sve što je u vezi sa tim. Osim toga, znao sam da u ovoj kompaniji mogu da naučim mnogo.

Pre nego što sam postao vođa tima održavanja proizvodne opreme, nisam ni sanjao da će se to desiti. Ovo pokazuje da svako ko je dovoljno ambiciozan, ko vredno radi i ko je spreman da uči, može da raste i napreduje u kompaniji LEONI.

Moje viđenje kompanije LEONI kao poslodavca

Mogu reći da sam primer za to kako se u kompaniji LEONI može napredovati. Najviše cenim to što sam dobio priliku da izgradim karijeru i sebe kao ličnost. Cenim priliku koja mi je pružena da napredujem u karijeri, a najbolja stvar u mom poslu je što sam što sam u kompaniji upoznao svoju voljenu ženu.

Zahvalan sam što imam priliku da, osim sa ljudima iz Srbije, radim i sa kolegama koji dolaze iz drugih zemalja. Shodno tome, delimo svoja iskustva, pa sam i od njih dosta naučio.

Atmosfera u timu, kao i komunikacija su dobri. Negujemo timski rad pomažući jedni drugima u rešavanju problema i uvek održavamo prijateljsku atmosferu. 

LEONI mi je omogućio iskustvo, lični rast i povećao moju motivaciju.

Moji saveti

Kompanija pruža sigurnost, kao i odgovarajuću obuku, dragoceno znanje o mašinama. To je dobra prilika da izgradite sebe, jer imate mogućnost da učite od inženjera i tehničara koji imaju puno iskustva.

Želiš li da rasteš izvan svojih granica? 

Postani sada deo našeg tima!

Pronađi poslove