• Каријера

Izveštaj sa terena

Proizvodni inženjer – viši specijalista

Nenad počeo je kao inženjer tehničke pripreme proizvodnje, trenutno je jedan od specijalista u sektoru proizvodnog inženjeringa.

Moja priča

Ja sam Nenad Savić, po struci sam strukovni inženjer mašinstva. Aplicirao sam za posao u kompaniji LEONI preko eksternog konkursa. Počeo sam da radim 10. juna 2019. godine na poziciji proizvodnog inženjera tehničke pripreme proizvodnje, a od jula 2023. sam na poziciji proizvodni inženjer – viši specijalista.

Moj posao

Moj radni dan počinje jutarnjim sastankom sa kolegama iz proizvodnje, nakon toga sledi sastanak sa mojim timom i vođom tima. Tokom dana radim na rešavanju tekućih problema, pripremanju dokumentacije za naredne faze i izmenama koje mogu da se dese u proizvodnji. 

Vreme za pauzu provodim sa kolegama u kantini, jer se tamo osećam prijatno u modernom ambijentu. Radni dan završavam na vreme, u 16 časova. To što sam drugi deo dana slobodan za bavljenje hobijima i sportskim aktivnostima, kao što su košarka i tenis, je ono što me motiviše na poslu.

Moj uspeh

Imao sam mnogo uzbudljivih trenutaka. Profesionalno je bio najuzbudljiviji momenat ulaska u serijsku proizvodnju novog projekta, a najlepši društveni događaj bilo mi je učestvovanje na trci „Business run“ i druženje sa kolegama sa drugih lokacija. 

Moje viđenje kompanije LEONI kao poslodavca

Za mene, kompanija LEONI je bila prva prilika za rad u struci. Kao i većina muškaraca volim automobilsku industriju, a naročito mi je drago što radimo za renomiranog kupca.

Najviše cenim tim u kome radim, jer ga čini dosta mladih i perspektivnih ljudi i volim što imamo razvijen timski duh. Zahvalan sam što sam imao i podršku kolega sa drugih lokacija iz Srbije, kao i kolega iz drugih zemalja.

Naš tim se sastoji od veoma iskusnih inženjera, koji podržavaju jedni druge. Ipak, ono što ja smatram najvažnijim je prijatna atmosfera u timu. Na poslu sam stekao dosta prijatelja sa kojima se družim i van posla, zajedno provodimo slobodno vreme i odmore. 

LEONI me asocira na izazove, timski rad i perspektivu.

Moji saveti

Rad u kompaniji LEONI je dobra prilika za sticanje znanja u oblasti inženjeringa, pogotovo u autoindustriji. Novozaposlene bih posavetovao da upijaju što više znanja, da predlažu ideje koje će unaprediti proizvodnju i da iskoriste pomoć i podršku iskusnih kolega iż svog okruženja, kao i kolega koji dolaze iz drugih zemalja.

Želiš li da rasteš izvan svojih granica? 

Postani sada deo našeg tima!

Pronađi poslove